Repo Mhs ULM
Edible Coating Berbasis Pati Ubi Jalar (Ipomoea batatas L) Dengan Penambahan Sari Jahe Sebagai Antioksidan Dan Antimikroba Pada Dodol Kandangan
Login
Repo MHS
→
S1 - Skripsi
→
Fakultas Pertanian
→
S1 - Teknologi Industri Pertanian
→
View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Edible Coating Berbasis Pati Ubi Jalar (Ipomoea batatas L) Dengan Penambahan Sari Jahe Sebagai Antioksidan Dan Antimikroba Pada Dodol Kandangan
Lucya Trifena
URI:
https://repo-mhs.ulm.ac.id//handle/123456789/13075
Abstract:
Edible Coating Berbasis Pati Ubi Jalar (Ipomoea batatas L) Dengan Penambahan Sari Jahe Sebagai Antioksidan Dan Antimikroba Pada Dodol Kandangan
Show full item record
Files in this item
Name:
Edible Coating ...
Size:
2.618Mb
Format:
PDF
View/
Open
This item appears in the following Collection(s)
S1 - Teknologi Industri Pertanian
[266]
S1 - Teknologi Industri Pertanian
Search DSpace
Search DSpace
This Collection
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register